Het is LOYAAL,
zorgt voor nieuwe klanten
en voor minder kosten

Zebra-iD

Het groenste, goedkoopste
en gemakkelijkste
loyaltyprogramma
van Nederland

Het is loyaal en verdient zijn punten

Nederlanders zijn een volk van sparen en vergaren: de spaarpassen, klantenkaarten en zegeltjes puilen uit de portemonnees. Heel onhandig, kostbaar en niet duurzaam. Maar nu is er Zebra-iD, de loyale bonus app, iets nieuws op het gebied van loyalty, klanten werven én behouden.

Het is loyaal en werkt heel simpel

Zebra-iD werkt met een app en een QR-code. Er komt geen pas meer aan te pas tenzij de klant dat graag wilt. Het enige dat u als ondernemer moet doen is een account aanmaken en de zakelijke app downloaden. Daarna werkt het als volgt: de klant toont zijn Zebra-iD die u scant met de scanner in de zakelijke app.In een nanoseconde zijn alle gegevens verwerkt en is de bonus of de aanbieding uitgekeerd of opgeslagen in het spaartegoed van de klant en in uw account.

Een bijkomend voordeel waar uw klanten blij van worden is dat er voor hun nog slechts één QR-code (lees klantenkaart/account) bestaat, ongeacht bij welke deelnemende bedrijven zij klant zijn. Een klant zal eerder accepteren dat zij aan uw klantenbestand worden toegevoegd, omdat de registratieprocedure overgeslagen kan worden.

Het is loyaal en werkt samen

Met Zebra-iD werkt u heel gemakkelijk samen met andere ondernemers. U geeft een voucher uit, welke door één of meerdere bedrijven ingenomen kan worden. Ook kunt u gezamenlijk een spaaractie starten. Met een simpele druk op de knop kunt u de onderlinge afrekening verzorgen.
Daarnaast heeft elk bedrijf zijn eigen app en heeft u de mogelijkheid om binnen deze app andere bedrijven te tonen. Middels deze oplossing kunt u heel gemakkelijk een stads-, streek- of dorpspas beginnen, waarbij de deelnemende bedrijven zelf of gezamenlijk hun acties kunnen definiëren.

Het is zelfs mogelijk om vouchers of lidmaatschappen via Zebra-iD te verkopen, waarbij klanten online afrekenen en het geld direct op uw bankaccount wordt bijgeschreven. Na betaling door de klant, zal Zebra-iD de voucher of het lidmaatschap, inclusief eventueel extra toe te kennen acties, bijschrijven op het account van de klant.

Het is loyaal en goedkoop

Zebra-iD heeft een loyale manier van werken en honoreren. Wij brengen alleen abonnementskosten per actieve klant in rekening. Hiervoor hebben wij verschillende pakketten en u kunt al beginnen voor €10,95 per maand inclusief eigen app.

Het is loyaal en promoot

Middels uw QR-code kunt u via uw media uitingen (print en web) uw bedrijf of acties promoten. Klanten hoeven slechts de code te scannen en de actie wordt direct op het account van de klant bijgeschreven. Doorplaatsing op bijvoorbeeld Facebook is ook mogelijk, waarbij klanten worden doorgestuurd naar uw app. Een snelle manier om uw klantenbestand uit te breiden.

Wie gingen u al voor

De volgende bedrijven gebruiken al het platform van Zebra-iD:
AlkmaarPas, Huygenpas, MeedoenPas, Show Me Holland en ruim 375 andere bedrijven.

Loyaal en gemakkelijk meedoen

We kunnen ons voorstellen dat uw nieuwsgierigheid gewekt is. Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden als bedrijf. Alles wijst zichzelf. Wilt u toch iemand van Zebra-iD spreken, dat kan natuurlijk, neem dan contact op via onze contactpagina.
We helpen u graag verder.

Een greep uit de zakelijke schermen van onze Zebra-iD APP
Zebra-iD
Home
beginscherm
Scan
Scan
scherm na scannen
Bezoeken
Bezoeken
overzicht bezoeken
Nieuwe klant
Nieuwe klant
scherm voor nieuwe klant
Acties, Vouchers, Lidmaatschappen
Acties
overzicht acties etc.
Instellingen
Instellingen
Instellingen
Een greep uit de consument schermen van onze Zebra-iD APP
Zebra-iD
Home
beginscherm
Overzicht bedrijven
Bedrijven
overzicht klantenkaarten
Voucher
Voucher
overzicht voucher
Locaties
Locaties
inlever locaties
Bericht
Bericht
bericht van winkelier
QR-code
QR-code
Unieke QR-code

FOUT!
MELDING!